Upute

Rezervišite.
Dodjite.
Uživajte! 

Za bilo koju informaciju koja Vam je potrebna kontaktirajte nas  info@sunce-vlasic.com . Hvala!

Turističko naselje Babanovac-Vlašić

T +387 30 541 100
F +387 30 541 102
info@sunce-vlasic.com
www.sunce-vlasic.com

Info za goste

OTKAZ BORAVKA:

Ukoliko gost želi otkazati boravak, potrebno je da to učini pismeno. Datum pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova kako slijedi:

  • za otkaz do 30 dana prije aranžmana, gost plaća 5% od cijene aranžmana;
  • za otkaz od 29 do 15 dana prije aranžmana, gost plaća 25% od cijene aranžmana;
  • za otkaz od 14 do 8 dana prije aranžmana, gost plaća 40% od cijene aranžmana;
  • za otkaz od 7 do 0 dana prije aranžmana, gost plaća 70% od cijene aranžmana.

 Ukoliko se gost ne pojavi na dan početka aranžmana ili otkaže aranžman po njegovu početku, hotelijer će naplatiti cjelokupni iznos aranžmana.

 Ukoliko dođe do prijevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže obitelji), obračunava se puna cijena do datuma završetka rezervacije.

 Hotelijer ne uzima u obzir loše vrijeme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prijevremeni odlazak.

 

Poštovani, najljepše Vam se zahvaljujemo na rezervaciji aranžmana u HOTELU „SUNCE" Vlašić

 

1.REZERVACIJA I UPUTE

Rezervacija se smatra definitivnom, ako se do dana izdavanja potvrde uplati obavezni avans u iznosu od 30% vrijednosti aranžmana na dolje navedeni žiro račun, a ostatak 70% od vrijednosti aranžmana sedam dana prije dolaska u HOTEL. Uplatom avansa potvrđujete da ste pročitali iznesene uslove i upustva te da se sa njima slažete. Ukoliko se u navedenom roku ne uplati cjelokupan iznos aranžmana Hotel smatra da je gost otkazao dolazak.

2.DOLAZAK I ODLAZAK iz HOTEL-a

Check-in je od 14 sati, a check-out je do 11 sati. U hotelske sobe se možete smjestiti od 14-18 sati. U slučaju kasnijeg dolaska, molimo da svoj dolazak najavite na broj telefona: +387 30 541 100. Zadnjeg dana boravka, sobe treba napustiti do 11 sati. Zadržavanje sobe poslije 11 sati povlači plaćanje za još jedan dan. Na dan dolaska rezervaciju čuvamo do 18 sati ukoliko nije naznačen kasni dolazak.

ODUSTAJANJE OD ARANŽMANA

 

Gost može otkazati boravak i tražiti promjenu datuma dolaska samo u pismenoj formi.
U tom slučaju, dužan je da HOTELU nadoknadi sljedeće troškove.

Datum pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova kako slijedi: 

  • PRIJE dolaska za otkaz aranžmana, za promjenu datuma dolaska, odnosno otkaz u slučaju viša sila;
  • do 30 dana, 5% cijene aranžmana bez naplate troškova;
  • od 29 do 7 dana, 30% cijene aranžmana, odnosno 15% cijene aranžmana;
  •  od 7 do 1 dana, 50% cijene aranžmana, odnosno 25% cijene aranžmana;
  • na dan dolaska, 100% cijene aranžmana, odnosno 50% cijene aranžmana.

Ukoliko se gost ne pojavi na dan početka aranžmana ili otkaže aranžman po njegovu početku hotelijer će naplatiti cjelokupni iznos aranžmana. U slučaju ozbiljne bolesti ili smrti u užem porodičnom krugu, na osnovu valjane potvrde dostavljene odmah po otkazu aranžmana, tj. najmanje 8 sati prije početka aranžmana, gost ne plaća gore navedene otkazne troškove.

PRIJEVREMENI ODLAZAK:

Ukoliko dođe do prijevremenog odlaska (sa izuzetkom VIŠA sila) obračunava se puna cijena aranžmana (do datuma završetka rezervacije). HOTEL ne uzima u obzir loše vrijeme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prijevremeni odlazak. Otkaz aranžmana u slučaju VIŠA sila smatra se svaki otkaz koji je prouzrokovan bolešću ili smrću u užem krugu porodice (roditelj, suprug ili dijete), elementarnom nepogodom, vojnom vježbom ili ratom.

KUĆNI LJUBIMCI:

Zbog zdravstvenih i higijenskih razloga, najstrožije je zabranjeno unošenje bilo kakvih ljubimaca i životinja u HOTEL. Za sve dodatne informacije i upite molimo kontaktirajte nas na broj telefona: +387 30 541 100. Naše ljubazno osoblje sa zadovoljstvom Vam stoji na raspolaganju. Zahvaljujemo na povjerenju.

VRH