Upute

Rezervišite.
Dodjite.
Uživajte! 

Za bilo koju informaciju koja Vam je potrebna kontaktirajte nas  info@sunce-vlasic.com . Hvala!

Turističko naselje Babanovac-Vlašić

T +387 30 541 100
F +387 30 541 102
info@sunce-vlasic.com
www.sunce-vlasic.com

Wellness

Hotel „SUNCE“ u svojoj ponudi posebno izdvaja wellness program koji sadrži sljedeće elemente:

  • Zatvoreni bazen sa pogledom na skijalište;
  • Finska sauna: dubinski čisti kožu, opušta mišiće, ubrzava cirkulaciju, otvara disajne puteve.
  • Tursko kupatilo: otklanja umor, poboljšava perifernu cirkulaciju, otklanja napetost mišića, poboljšava imunitet, pomaže u otklanjanju poremećaja sna. Tursko kupatilo je perfektna dopuna klasičnoj sauni. Samo za sebe pruža iskustvo totalne revitalizacije tijela, na način koji su poznavali još i stari Rimljani. Topla i vlažna atmosfera u kabini mogu pomoći kod lakih medicinskih oboljenja (reumatizam, upala mišića itd.). Nikako ne smijemo zaboraviti aspekt kozmetike u turskom kupatilu.
  • Hydrodetox, čišćenje tijela iznutra. Jedan od načina da se to uradi je detoksikacija organizma elektrolizom i ionizacijom, tj. aparatom Hydrodetox.
  • Svjetlosna terapija: otklonite stres i opustite se uz svjetlosnu terapiju. Boje pozitivno djeluju na mentalni kao i tjelesni sklop organizma. Plava, zelena, žuta i crvena. Uticaj boja na duhovno stanje vrši se direktno preko očiju, a na tjelesno stanje preko kože. Terapija bojama oživljava nervne završetke i ojačava imuni sistem. Zračenjem se aktivira odbrambeni mehanizam tijela, pokreću se hemijski procesi u organizmu, receptori u mozgu djeluju energetski i opuštajuće na nervni sistem.
  • Tepidarijumi: tople klupe predstavljaju idealno mjesto za opuštanje poslije saune, bazena ili parnog kupatila.
  • Masaže: na raspolaganju je program relaks masaža sa eteričnim uljima, sportskih masaža.

 

VRH